BioFresh zona – kad produktai ilgiau išliktų švieži
Šaldytuvų gamintojai nuolat tobulina savo produkciją: stengiasi ją padaryti patogesnę vartotojui, siekia kiek įmanoma sumažinti prietaisų vartojamą elektros energiją ir t. t.
Vienas iš geriausių atradimų – BioFresh zona. Anksčiau, norint kuo ilgiau išsaugoti šviežius produktus, reikdavo juos užšaldyti, o tai – įtakodavo produktų skonį. Tačiau dabar, BioFresh technologijos dėka, šviežiais vaisiais, daržovėmis, mėsa ar žuvimi galime mėgautis triskart ilgiau negu įprastai, šių produktų nešaldydami.
BioFresh stalčiuose yra palaikoma pastovi – apie 0 °C temperatūra, todėl įvairūs cheminiai ir biologiniai procesai produktuose sulėtėja, o visi vitaminai ir maistingos medžiagos išlieka.
BioFresh stalčiuose galima reguliuoti ir oro drėgmę (nuo 45 % iki 90 %) atsižvelgiant į tai, kokios sąlygos konkretiems produktams yra tinkamiausios. Pavyzdžiui: mėsos, žuvies ir pieno produktams reikia mažesnės dregmės.
Taigi, kiek ilgiau atskiri produktai išliks švieži šiuose stalčiuose:
* paukštiena, žuvis – 3 dienas ilgiau;
* mėsa, pienas – 5 dienas;
* sviestas – 10 dienų;
* sūris – 26 dienas ilgiau;
* uogos – 4 dienas ilgiau;
* obuoliai – net 125 dienas ilgiau negu įprastai.
Comments are closed